Over Ons


Dierenkliniek Helsdingen is een moderne kliniek voor de behandeling van honden, katten, konijnen en cavia’s. Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Naast hoogwaardige diergeneeskundige zorg vinden we ook de knuffels en aandacht belangrijk, vandaar dat we ruim de tijd voor u nemen. De meeste dieren komen nog steeds graag bij ons langs. Indien gewenst (bijvoorbeeld bij een controleconsult) kunt u aangeven een voorkeur te hebben voor een dierenarts.

We hebben geen dienstregeling met andere praktijken; ‘s avonds en in het weekend wordt u altijd door uw eigen dierenarts en assistente geholpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daardoor zijn ook alle benodigde medische gegevens bekend. En dat is wel zo vertrouwd.

Naast de reguliere consulten voor bijvoorbeeld vaccinaties kunt u bij ons ook terecht voor: bloedonderzoek, röntgenfoto’s, echografie, gebitsbehandelingen, chirurgie, voedingsadviezen, allergologisch onderzoek, acupunctuur en kruidengeneeskunde etc.

Indien er een specialistische ingreep dient plaats te vinden zoeken we voor u de beste plek, óf we zorgen dat er een deskundige naar onze kliniek komt.

Dierenartsen

Drs. E.L.G. (Ed) Hermens

Mw. Dr. C.D. (Cyrina) van Beusekom

 

Assistenten

Ingrid Vierdag

Joyce Everink

Bernice Beijen

Thérèse Bats